Video fra det nye Space Hulk-spillet

Se tungt pansrede soldater bekjempe monstre i verdensrommet i denne 17 minutter lange videoen.

Space Hulk på Amiga skremte vannet av meg da jeg var ung, og ikke hadde jeg særlig mye suksess som taktiker heller. Nå kommer et nytt taktisk førstepersonsspill inspirert av Games Workshop-spillet (som er en del av Warhammer 40K-universet), og selv om det ikke virker like skummelt som nittitallsklassikeren, kan det bli interessant å følge med på.

Nå har utvikleren lagt ut en ny video fra spillet, som viser 17 minutter med «gameplay» fra enspillerkampanjen. Ta en titt:

Utforsk forlatte romskip

Felles for spillene som bærer Space Hulk-navnet er at du må utforske forlatte romskip som svever eierløst rundt i verdensrommet. Ofte er det en god grunn til at de er forlatte, slik som at de tidligere eierne har blitt spist opp av Aliens-aktige Genestealers. Siden man helst ikke vil at disse beistene skal spre seg, må noen ta jobben med å gå ombord i romskipene, og utrydde uhyrene.

Ingen av skjermbildene på Steam viser spillet fra førstepersons synsvinkel, men heldigvis har vi altså videoen.
Ingen av skjermbildene på Steam viser spillet fra førstepersons synsvinkel, men heldigvis har vi altså videoen.

Space Hulk: Deathwing lar deg spille sammen med en gruppe datastyrte eller menneskestyrte figurer, og utforske en bråte forskjellige romskip som alle har det til felles at de er fulle av ting som både vil og kan drepe deg. Heldigvis er du ganske tungt pansret, men dette betyr samtidig at du har begrenset mobilitet og fart.

Utviklingen foregår hos Streum On Studio, som tidligere har laget den merkelige (men godt mottatte) sjangerblandingen Eye: Divine Cybermancy. Det er Focus Home Interactive som gir det ut. Denne utgiveren har et variert rulleblad, så som vanlig er det nok lurt å vente på anmeldelsene.

Space Hulk: Death Wing skal etter planen lanseres den 9. desember i år. I tillegg til PC kommer det til Xbox One og PS4.

En kommentar om “Video fra det nye Space Hulk-spillet”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.