Nytt WipEout samler klassiske baner

WipEout: Omega Collection bringer 27 baner fra seriens fortid til PlayStation 4.

Psygnosis-spillet WipEout var en av de virkelig store klassikerne for originale PlayStation, og serien holdt det gående helt til Sony la ned den siste resten av Psygnosis – Studio Liverpool – i 2012. Nå kommer et nytt WipEout-spill for PlayStation 4, som samler baner fra WipEout HD, Fury og 2048.

WipEout Omega Collection

Totalt er det 26 baner (som kan kjøres begge veier) i spillet, 46 futuristiske fartsmonstre, en rekke spillmoduser og både ny og gammel musikk. En av modusene er klassisk delt skjerm for to spillere, og en annen er flerspiller for åtte over nettet.

Det nye spillet kommer til PlayStation 4, og vil ha visse forbedringer om du spiller det på PlayStation 4 Pro. Lanseringen er satt til neste år. Det er studioene Clever Beans og EPOS som lager det nye WipEout-spillet. TrailEr:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.