Utforsk verdensrommet i Her Majesty’s Spiffing

Kan du gjøre Britannia stort igjen i dette pek-og-klikk-eventyret?

I Her Majesty’s Spiffing sin fremtid har dronningen valgt å oppløse det britiske parlamentet i etterkant av visse hendelser i 2016. Nå har hun tatt makten selv, og besluttet seg for å gjøre Britannia stort igjen, ved å legge verdensrommet for sine føtter. I den forbindelse har hun grunnlagt organisasjonen S.P.I.F.F.I.N.G (Special Planetary Investigative Force For Inhabiting New Galaxies).

I fremtiden vil 3,5"-disketter være mye større enn 3,5 tommer.
I fremtiden vil 3,5″-disketter være mye større enn 3,5 tommer.

Ut på tur, aldri sur

Du får kontroll over HMSS Imperialise og mannskapet hennes, som reiser rundt i kosmos på majestetens ordre, og siden Her Majesty’s Spiffing er et pek-og-klikk-eventyr betyr det at du må løse masse gåter, treffe merkverdige folk, og så videre. Eventyrspillet skal lanseres den 7. desember, som er om veldig kort tid, og kommer til PlayStation 4, Xbox One og PC.

Her kan du se lanseringstraileren:

 

En kommentar om “Utforsk verdensrommet i Her Majesty’s Spiffing”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.