Lara Croft GO er ute på Steam og PlayStation

Turbasert hjernetrim og eventyr med Lara Croft i hovedrollen.

Lara Croft GO har allerede fått mye ros på mobile plattformer, og nå er spillet ute på Steam, PlayStation 4 og Vita. Dette er et turbasert hjernetrimspill der handlingen sees skrått ovenfra, og målet er å lede verdens favorittarkeolog (muligens etter Indiana Jones, hvis ikke han har gitt seg) forbi en rekke stadig farligere utfordringer.

Spillet skilter med en minimalistisk og ganske lekker grafikkstil, som du kan se i traileren nederst (seriøst, ta en titt – det ser virkelig flott ut!)

Lara Croft GO er en slags oppfølger til Hitman GO, og kommer fra Square Enix Montréal og KO_OP. Hitman GO har også fått en god mottakelse jevnt over, selv om PC-versjonen fikk litt kritikk. Flere av brukeranmeldelsene antyder at Lara Croft GO er bedre. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.