TY the Tasmanian Tiger er ute av «early access»

Nyversjonen av det klassiske PS2-spillet er ferdigutviklet, og folk er begeistret.

Om du hadde PlayStation 2 tidlig på totusentallet, husker du sikkert TY the Tasmanian Tiger. Det er et tredjepersons plattform/actionspill av den typen Sonys konsoll var spesielt god på, der vi blir med den tasmanske tigeren TY på fargerike eventyr.

Fra «early access» til full utgivelse

Tidligere i år ble en nyversjon av spillet lansert på Steams «early access»-plattform, og nå er denne ferdigutviklet. Nyutgaven skilter med forbedret grafikk (oppdaterte skygger, refleksjoner, HD-oppløsning, 60 bilder i sekundet) og Steamworks-integrering.

Ellers er den nye utgaven identisk med den gamle, og byr på 17 nivåer med plattformhopping og action, og 13 fantasifulle våpen som kan brukes til å ta knekken på de mange søte fiendene dine.

Så langt har spillet fått en overveldende positiv mottakelse på Steam – om vi ser på brukeranmeldelsene, er det 978 positive anmeldelser og, eh, fem negative. Så det virker med andre ord som en rimelig solid nyutgave, dette her. Det kan også virke som om den har gjort det godt nok til at utviklerne vil gi ut samme slags nyversjoner av resten av serien. Trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.