Troll and I ser ut til å være inspirert av Trolljegeren

Bli venn med et mytisk troll, og kom deg unna de som jakter på det.

De nordiske trollene fascinerer tydeligvis ikke bare oss her på berget, for britiske Spiral Games jobber nå med et trollspill satt til vår egen tid. Spillet heter Troll and I, og følger en tenåring ved navn Otto.

Han opplever at den fredelige bygden han bor i blir snudd på hodet av en gjeng nådeløse trolljegere. Kort etterpå treffer han trollet de er på jakt etter, og sammen må de nå rømme fra jegerne.

Bytt mellom de to hovedpersonene

Du kan sømløst bytte mellom å kontrollere trollet og å kontrollere Otto, og de har åpenbart litt forskjellige egenskaper. Trollet er naturlig nok den som deler ut mest skade, mens Otto er rask til beins. De kan også samarbeide, både i kamp og for å løse gåter.

Troll and I skal etter planen lanseres 24. mars i Europa (et par dager tidligere enn USA-lanseringen, av en eller annen grunn), og det kommer til Xbox One, PlayStation 4 og PC. Her er en fersk trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.