Kortspillet fra Shenzhen I/O har fått frittstående utgivelse

Nå slipper du å designe virtuelle kretskort for å få tilgang på det interessante kabalspillet i Shenzhen I/O.

Shenzhen I/O er den typen spill det er fristende å bruke ord som «sykt» for å beskrive. Kort sagt må du designe kretskort ved hjelp av en rekke komponenter fra ulike fabrikanter. Disse inkluderer mikrokontrollere, minnebrikker, LCD-skjermer og logiske porter. Du må også benytte deg av et kompakt assemblerspråk for å programmere inn instruksjoner i de ulike komponentene.

I tillegg til å løse spillets nøtter, kan du designe dine egne greier, slik som dette Tetris-spillet som noen har laget (jeg tror den korrekte responsen her er «wow!»):

Men spillet inkluderer også et eget kabalspill, som mange av spillerne har lagt sin elsk på. Derfor har utvikleren Zachtronics Industries nå valgt å lansere kabalspillet som en frittstående utgivelse, slik at også de av oss som innser at Shenzhen I/O er laaangt over vår fatteevne kan kose oss med det.

Spillet heter Shenzhen Solitaire, og koster 20 kroner på Steam. Det er inspirert av Mahjong og FreeCell, og utvikleren lover at det kan løses i over 98% av omgangene. Jeg vet ikke hva det tallet er for vanlig kabal, men jeg har virkelig ikke hatt hellet med meg med kabalspillet i Windows 10, så det frister litt å erstatte det med dette.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.