Kom i julestemning med Planet Coaster

Gratis oppdatering gir oss snø, pepperkakehus, damplokomotiv og radiobiler.

Frontier Developments har hatt stor suksess med fornøyelsesparkspillet Planet Coaster, som blant annet har fått mye ros fordi det gjør det enkelt for kreative spillere å skreddersy fornøyelsesparkene de lager ned til minste detalj. Men spillet har samtidig fått litt kritikk for å ikke ha så voldsomt mye forhåndsskapt innhold.

’tis the season to make money

Heldigvis har selskapet nå blitt inspirert av årstiden vi er i, og gitt ut en gratis oppdatering med mye nytt innhold. I tillegg til et vinterlandskap får vi nå muligheten til å bygge gigantiske pepperkakehus, sende folk rundt i parken vår i tog med damplokomotiv, og sende dem ut på tur rundt en bane i sledevogner. 140 nye objekter, med alt fra gaver til juletrær, er også med.

I tillegg har oppdateringen noen nyheter som ikke er spesielt vinteraktige, slik som radiobiler (som nesten er litt merkelig at ikke fantes før) og en «retrofuturistisk» karusell-aktig greie som kalles The Collider. Mange vil nok også sette pris på flere muligheter til å bestemme over ansatte, butikker og attraksjoner i oversiktsskjermer (i stedet for å klikke seg inn på hver enkelt).

Her er en detaljert liste over nyheter, og under kan du se en trailer som viser litt av det nye innholdet:

Jeg har spilt Planet Coaster litt selv, og er i likhet med resten av verden imponert over hva man kan gjøre med spillet. Samtidig føler jeg meg ofte litt fortapt når jeg starter å spille det – jeg har lett for å bli litt paralysert av alle mulighetene. I tillegg er jeg kanskje mest interessert strategispillaspektet av å bygge og drive fornøyelsespark, og der virker ikke spillet like interessant så langt.

Men det er absolutt et imponerende spill, og jeg ønsker definitivt å gå tilbake til spillet. Synd broren min lagde Monkey Island-park, da kan jeg ikke gjøre det … kanskje jeg må lage Spielburg-park? Hm!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.