Hjernetrim og samarbeid i Death Squared

Det er ikke så ofte vi får samarbeidsflerspiller i et hjernetrimspill.

Death Squared har ligget i «spill jeg vurderer å skrive nyhetsartikkel om»-bunka en stund, og nå som jeg trenger en liten sak mellom Kristians favoritter for 2016 og Nikolais favoritter for 2016, passer det å endelig trekke det frem. Spillet er nemlig noe så sjeldent som et hjernetrimspill der to eller fire spillere må samarbeide om å komme seg gjennom labyrinter fulle av dødelige feller.

Samarbeid, ellers…!

God kommunikasjon skal være svært viktig, for selv om det utvilsomt blir artig å ved en feiltakelse (kremt) drepe medspilleren en gang eller to, er man avhengig av at hele laget kommer i mål for å vinne. Labyrintene er fulle av skjulte farer som trigges ved spesifikke handlinger, og kun ved å være forsiktig og ha kontroll på hva den andre foretar seg kan man komme helskinnet gjennom dem.

Death Squared kommer til PC, PS4 og Xbox One tidlig neste år. PS4-versjonen er et nytt tillegg, og pressemeldingen om denne lover unike brett for både Xbox One og PlayStation 4. PC nevnes merkelig nok ikke, og strengt tatt syntes jeg det er litt teit å levere eksklusivt innhold til enkeltplattformer – la meg velge hvilken plattform jeg skal kjøpe spillet på basert på egne premisser, ikke komplisér tingene med å lage ulike versjoner til de ulike plattformene.

Uansett, her er en kul trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.