Beamdog søker betatestere for nytt spill

Skaperne av Baldur’s Gate: Enhanced Edition har noe nytt på trappene.

Det skjer ikke så veldig mye i spillindustrien for tiden, men her er en liten sak som kanskje kan være av interesse – folkene bak nyversjonene av Baldur’s Gate og Icewind Dale, samt den nye Baldur’s Gate-ekspansjonen Siege of Dragonspear, søker etter testere for et nytt spill.

Sannsynligvis rollespillrelatert

Hva kan dette være for et slags spill? Nesten ingen anelse, men siden de søker etter «adventurers, warriors, rogues, wizards, druids, clerics, rangers, monks and shamans», virker det ikke helt usannsynlig at det er snakk om et nytt rollespill. Kanskje til og med noe relatert til Baldur’s Gate eller Icewind Dale.

Beamdog sier at de trenger testere til både PC-formatene og nettbrett, og at det hele for øyeblikket er veldig hysj-hysj, men at en annonsering vil komme snart.

Som du kanskje husker ble Beamdog grunnlagt av Trent Oster og Cameron Tofer. Oster var i sin tid en av grunnleggerne av den originale Baldur’s Gate-utvikleren, BioWare, mens Tofer var hovedprogrammerer der.

Bildet i toppen er fra Siege of Dragonspear.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.