Path of Exile går så det griner

Actionrollespillet når stadig nye milepæler.

I det som ble (fjor)årets spill for min del, har Grinding Gear Games fra New Zealand et svært bra actionrollespill som de bare fortsetter å forbedre. Nå har de akkurat delt litt tall fra 2016, og de er svært oppløftende.

Fjoråret bød på hele to nye, store utvidelsespakker, med massevis av nytt innhold. Gratis, selvsagt. Den siste pakken førte til at de satte ny rekord i antall samtidige brukere. Undertegnede var en av dem som, for første gang i Path of Exile, opplevde å måtte sitte i kø noen minutter for å logge på. Heldigvis ordnet de dette i løpet av kort tid.

Faktisk rapporterer utviklerne om at det ble spilt 40% flere timer i 2016, enn i 2015. En markant økning for et spill som er over tre år gammelt, altså.

Erobrer nye områder

Path of Exile ble i 2016 også lansert i både alfa- og beta-versjoner i Kina, noe som nok vil bety en massiv økning i brukermassen når det lanseres for fullt – det rangeres nemlig som nummer 1 på en liste over de mest etterlengtede spillene i 2017, i følge en kinesisk nyhetsside kalt 17173.com.

Path of Exile - templar
Her er tempelridderen min, klar for kamp.

Ellers har Grinding Gear Games nå utvidet staben fra 60 til hele 92 ansatte. De skriver ingenting om det er fulltid eller ei, men det er likevel imponerende for en utvikler som kun baserer seg på mikrotransaksjoner av kosmetisk karakter. Som nevnt i tidligere saker om spillet, er det ingen «pay-to-win»-elementer å få kjøpt.

For de som lever i eksil går stien videre i første halvår av 2017, med nytt gratisinnhold som utvider spillet med en hel akt ekstra. Vi venter i spenning.

Kilde: Pathofexile.com

En kommentar om “Path of Exile går så det griner”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.