Bilder fra Homeworld: Deserts of Kharak-skapernes nye spill

Det ser lekkert ut, hva enn det er.

Et av problemene med spillpressen er at den hopper på hype-toget med en gang en utvikler legger ut så mye som et pent bilde fra et spill ingen vet noen ting om. Så, eh, i mitt forsvar skal det sies at det her er snakk om tre bilder.

Disse bildene kommer fra et nytt spill signert Blackbird Interactive, utvikleren som ga oss sanntidsstrategispillet Homeworld: Deserts of Kharak i fjor. Det spillet fikk mye skryt for sin presentasjon, og hva enn det nye spillet deres er, tror jeg vi kan være nokså sikre på at også det kommer til å se rimelig bra ut.

Om det blir et nytt spill satt til Homeworld-settingen vet vi ikke, men jeg ser enkelte mener flyene minner om de i Deserts of Kharak. Her er bildene, hentet fra Facebook-kontoen til Blackbird Interactive:

Jeg kjøpte Deserts of Kharak, og spilte det litt, men siden musehjulet røyk omtrent da og jeg ventet i overkant lenge med å kjøpe ny mus (som jeg så ikke var fornøyd med, ettersom den var for fancy for min smak), kom jeg ikke helt inn i det. Man kan ikke spille den typen spill uten musehjul.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.