GameStop: Switch vil koste 3599,90 kroner

Nintendos nye konsoll blir ikke direkte billig.

Spillbutikken GameStop har nå bekreftet hva som blir deres pris for Nintendo Switch her til lands: 3599,90 kroner. På Prisguide.no ligger nå alle prisene rundt eller over dette tallet, og det ser ut som det er den veiledende prisen.

Legger prisen rimelig høyt

Dette er vel klar tale.
Dette er vel klar tale. Bildet er fra GameStop Norges Facebook-side.

Til sammenligning kan du få en Xbox One inkludert Alan Wake for under 2400 kroner, ifølge Prisguide.no. En PlayStation 4 kan også fås uten å bikke 3000 kroner. Switch-prisen er med andre ord rimelig høy, sammenlignet med konkurrentene.

Prisen er nok også høyere enn de fleste forventet – Switch vil koste 299 dollar i USA, og i Norge har man stort sett kunnet gange amerikansk pris med ti for å få den norske prisen (slik at 299 dollar blir 2990 kroner). I dette tilfellet må man altså legge til en god del hundrelapper, og den norske prisen tilsvarer faktisk over 420 dollar i skrivende stund.

Nintendo-distributør Bergsala går ikke selv ut med veiledende pris i Norge.

Switch lanseres 3. mars her til lands. Her er det vi vet om konsollen så langt (artikkelen vil oppdateres med norske priser). Hva tenker dere om prisen, da?

3 kommentarer om “GameStop: Switch vil koste 3599,90 kroner”

  1. Syns prisen er grei. Eg bryr meg vel lite om det. Gleden og tanken på Zelda, Xenoblade C 2, Mario osv overskygger prisen. At Nintendo kjem ut med ny konsoll er alltid spennande. :)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.