Dark Souls III-historien avsluttes i mars

Den siste pakken med nedlastbart innhold til Dark Souls III har endelig fått dato.

Dark Souls III har en høy stjerne blant oss på Spillhistorie.no, og både undertegnede og Joachim var svært så fornøyde da vi skrev våre kombinerte inntrykk fra spillet i fjor vår. Omtrent et halvt år senere ble den første utvidelsespakken, Ashes of Andariel, lansert.

Nå har det gått et snaut halvår til, og datoen for den neste – og siste – utvidelsen til Dark Souls III er satt. 28. mars 2017 avsluttes det hele med innholdet som har fått tittelen «The Ringed City» – og blir tilgjengelig på Xbox One, Playstation 4 og PC (Steam) samtidig.

Vi loves et nytt område, med nye fiender og mysterier – i tillegg til at spilles utvides med flere trylleformularer, våpen og rustninger. Skal du ha begge utvidelsene samlet, er det billigst å kjøpe sesongpass. På Steam koster dette i skrivende stund 170 kroner, mens en enkeltstående utvidelse koster 102 kroner stykket, altså 204 kroner totalt. På den andre side kan det jo hende det kommer et salg før eller siden, men i følge Steamprices.com har ikke den første utvidelsen eller sesongpasset vært rabattert tidligere.

Fear not the dark, ashen one. Journey to the world’s end to search for the Ringed City and encounter new lands, new bosses, new enemies with new armor, magic and items. Experience the epic final chapter of a dark world that could only be created by the mind of Hidetaka Miyazaki. This new adventure has players chasing after the Slave Knight Gael to the literal end of the world as he searches for the Dark Soul of Humanity.

At the close of the Age of Fire, as the world ends and all lands converge upon themselves, a lone adventurer descends into the madness of the earth and uncovers the secrets of the past. As players make their way to the fabled Ringed City they will encounter ancient beasts, a new cast of characters teetering on the edge of insanity, new armor, weapons, magic, and at the bottom of it all, a long lost city filled with new horrors for players to overcome.

Game of the Year-utgave på trappene

Videre annonserer utgiveren i samme trailer at en «Game of the Year»-utgave av spillet blir tilgjengelig fra 21. april 2017, kalt «The Fire Fades». Denne versjonen vil inneholde originalspillet, samt de to utvidelsespakkene. Har du ikke plukket opp spillet før nå, vil nok GOTY-versjonen kunne høres fristende ut.

Sjekk ut annonseringstraileren under :

En kommentar om “Dark Souls III-historien avsluttes i mars”

  1. Episk!
    Jeg klarer fremdeles ikke å legge spillet fra meg.. ufattelig mange gankere i pvp, men det gjør det bare enda mer tilfredsstillende å vinne lange kamper.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.