Nok et elegant strategispill fra BrainGoodGames?

Forsvar den greske byen Minos mot horder av minotaurer.

Strategispillene til BrainGoodGames er ikke de letteste spillene å lage toppbilder for, men bak det enkle utseendet skjuler det seg som oftest et veldig intelligent spill. Selv har jeg kost meg med Militia, som er et elegant og kjapt strategispill der hver runde tar få minutter, men der du må ta mange vanskelige valg underveis.

Minotaurene angriper

Nå er utvikleren ute med sitt nyeste spill, Minos Strategos. Spillet er inspirert av brettspillet Tash-Kalar fra Vlaada Chvátil (nei, jeg har heller ikke hørt om det), og gir deg i oppgave å forsvare byen Minos fra minotaurenes horder. Du må kombinere enhetene på slagmarken og spille ut kort med ulike effekter for å vinne, og som vanlig loves vi et kjapt spill med tøffe beslutninger.

BrainGoodGames har etter hvert fått seg et rykte som en svært solid utvikler av strategispill, og de få Steam-anmeldelsene som har dukket opp indikerer at dette er nok en god utgivelse fra dem. Alle ti er nemlig positive.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.