Nye glimt fra det lekre strategispillet Aven Colony

Den nye utgiveren Team 17 har gitt ut trailer og nye skjermbilder, samt løfte om versjoner for Xbox One og PlayStation 4.

Team 17 (mest kjent for Worms og Alien Breed) har annonsert at de har sikret seg utgivelsesrettighetene til Aven Colony, et strategispill der du må bygge en koloni på en fremmed planet. De vil blant annet sikre at spillet kommer til Xbox One og PlayStation 4 i tillegg til PC. I samme slengen har de gitt ut en ny trailer for spillet, som du kan se nederst.

avencolony__6_Bybygging i eksotiske miljøer

Aven Colony er et strategispill i bybyggersjangeren der du må lede menneskehetens kolonisering av verdensrommet. Når koloniskipene lander på planeten Aven Prime, må du konstruere og vedlikeholde den infrastrukturen som trengs for at kolonistene ikke bare skal overleve, men trives.

Spillet skilter med flere spennende systemer, og skal simulere av alt fra spredningen av oksygen i systemene dine til arbeidsløshet og kriminalitet. Det har også en dag/natt-syklus som også fungerer som sommer/vinter, der årstiden påvirker miljøet og kolonien din på flere forskjellige måter.

I tillegg til den vanlige sandkassemodusen (der du kan velge mellom ulike typer kart og skreddersy opplevelsen), får spillet en kampanje der du gradvis introduseres for nye elementer underveis.

Aven Colony slippes i løpet av årets andre kvartal, og det kommer samtidig på alle plattformer. PC-eiere kan allerede nå skaffe seg tidlig tilgang på betaversjonen via Itch.io, men den gir ikke Steam-nøkkel (i tilfelle det er viktig for deg). Her er den ferske traileren, og under den finner du en gjeng nye skjermbilder:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.