Nå kommer FlatOut 4

Forhåpentigvis er det en god del bedre enn treeren.

Jeg tipper at de eneste som virkelig gleder seg når de hører at FlatOut 4 har blitt annonsert, er folk som ikke har prøvd det forferdelige, tredje spillet i serien. De gode nyhetene er at fireren ikke utvikles av samme studio som treeren. De dårlige er at det fortsatt ikke er skaperne av FlatOut 1 og 2 som står for utviklingen.

Får litt «bullshot»-vibber av dette skjermbildet.
Får litt «bullshot»-vibber av dette skjermbildet.

FlatOut 4 kommer i stedet fra Kylotonn, som blant annet har det ferske rallyspillet WRC 6 på rullebladet. Med andre ord kan vi vel se frem til et rimelig kompetent utviklet spill denne gangen.

Samme stil som før

Uansett, spillet kommer allerede i mars, og kun for Xbox One og PlayStation 4. Det skal by på 20 baner, 27 biler som kan skreddersys, ødeleggbare miljøer, og et gjensyn med tidligere spills «stunt»-modus. Opp til åtte spillere kan kappkjøre mot hverandre på nettet, og spillet har også en kampmodus der bilene utstyres med våpen.

Arkaderacere er ikke så fryktelig vanlige lenger nå, så det blir spennende å se hvordan FlatOut 4 blir mottatt. Den første traileren er kanskje ikke så veldig spektakulær, men den har i alle fall en liten bit av den gamle FlatOut-følelsen:

De originale FlatOut-utviklerne jobber fortsatt med den åndelige FlatOut-oppfølgeren Wreckfest. Som tar veeeeeeldig lang tid å lage, tydeligvis. Wreckfest er på mange måter et mer imponerende spill enn FlatOut 4 ser ut til å være, men med tanke på at ting går så utrolig treigt, er det litt vanskelig å anbefale per nå.

PS: Dette ble visst den store bilspillnyhetdagen her på Spillhistorie.no. Sorry, skal prøve å skrive om noe annet i morgen!

En kommentar om “Nå kommer FlatOut 4”

  1. «PS: Dette ble visst den store bilspillnyhetdagen her på Spillhistorie.no. Sorry, skal prøve å skrive om noe annet i morgen!» <- Som f.eks Freddy Pharkas på GOG? ;)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.