Ekspansjoner for Galactic Civilizations III og Stellaris

To av de store, rombaserte 4X-spillene får utvidelser snart.

I går annonserte Paradox den første store ekspansjonspakken for Stellaris, og Stardock brukte samme dag til å annonsere en ny ekspansjonspakke for Galactic Civilizations III. Siden begge spillene er romstrategispill, tar vi dem like godt i samme sak. Hvis Spillhistorie.no hadde hatt et mellomnavn, så hadde det vært «effektivitet».

Stellaris: Utopia

Stellaris: Utopia gir deg nye måter å skreddersy fraksjonen din på, ved at du kan utvikle rasen din via tre forskjellige ruter – en biologisk rute, en psionisk rute og en syntetisk rute. Med andre ord ser det ut som du kan utvikle dem til supervesener, telepater eller kyborger.

I tillegg kan du bygge nye megastrukturer i rommet, slik som Dyson-spheres og Halo-aktige ringverdener. Nye typer romstasjoner, ment for bolig og ikke produksjon, kan også bygges. Dessuten kan du nå spesifisere hva slags rettigheter og privilegier de ulike rasene i imperiet ditt skal ha. Teaser-video:

Galactic Civilizations III: Crusade

Galactic Civilizations III: Crusade inkluderer interaktive invasjoner av planeter, spionasje, muligheten til å skreddersy egne sivilisasjoner, et forbedret diplomatisystem, større kontroll over innbyggerne dine og en helt ny kampanje som introduserer noen av de nye sivilisasjonene (pakken har slike også, med andre ord) i en historiedrevet serie med oppdrag.

Denne utvidelsen slippes til våren. Trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.