Skap virtuelt liv i Crescent Loom

«Kerbal Space Program møter Spore» i nytt Kickstarter-prosjekt.

I Crescent Loom skal vi få et lite innblikk i hvordan kroppene våre beveger seg. Du starter ved å skape en liten organisme bygd opp av enkle deler, inkludert muskler som kan trekke seg sammen. Så må du designe «hjernen» som skal styre disse musklene. Så kan du styre disse skapningene rundt i en åpen verden, og dele dem med andre spillere.

Spillet utvikles av Joseph «Wick» Perry, som er utdannet biolog med fokus på nevrovitenskap. Han har tatt turen til Kickstarter for å skaffe budsjett til spillet, og siden jeg er rimelig håpløs på å forklare ting jeg ikke har peiling på, overlater jeg beskrivelsen av Crescent Loom til Kickstarter-presentasjonen:

Om du syntes konseptet virker interessant, kan du støtte ham på Kickstarter. Den ferdige versjonen skal etter planen komme ut i oktober, både på Steam og i DRM-fri utgave.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.