Kanadisk varulvspill er nå gratis

Sang-Froid: Tales of Werewolves fikk mye ros da det ble lansert for noen år siden. Nå har det blitt gratis.

Husker du varulvspillet med det merkelige(*) navnet Sang-Froid: Tales of Werewolves? Dette indie-spillet kom i 2013, og fikk en god del positiv oppmerksomhet i etterkant av lanseringen. Nå har utviklerne valgt å gjøre det helt gratis, og det kan lastes ned fra Steam.

Tømmerhuggere vs. varulver

Ulv, ulv!
Ulv, ulv!

Sang-Froid setter deg i støvlene til en av to typiske «villmarkens menn» i Canada, som fått hjemmet sitt midt i ødemarken omringet av varulver. Om dagen må du legge ut feller, og om natten må du håpe at fellene holder samtidig som du tar mer direkte midler i bruk i din kamp mot monstrene.

Handlingen ble presentert som et folkeeventyr, og har blitt skrevet sammen med forfatteren Bryan Perro.

Jeg har ikke helt klart å finne ut hvorfor spillet nå er gratis, og jeg håper det ikke er et tegn på at utvikleren har lagt ned virksomheten. De har ikke gitt særlig mye lyd fra seg på en stund, og det virker ikke som det siste spillet deres, Conflicks, har gjort det særlig godt.

(* Sangfroid betyr visstnok noe slikt som «ro i farlige eller pressede situasjoner», og er sånn sett et ganske passende navn)

En kommentar om “Kanadisk varulvspill er nå gratis”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.