GreedFall er et rollespill inspirert av kolonitiden

Hva om indianerne hadde overnaturlig beskyttelse? I GreedFall er den nye verden europeerne oppdager ganske ulik virkelighetens Amerika.

Franske Spiders har rimelig mange rollespill under beltet nå, selv om de kanskje ikke har oppnådd den helt store suksessen med noen av dem. Nå prøver de igjen, med et spill som heter GreedFall. Det kommer til PlayStation 4, Xbox One og PC i 2018, og foregår i en interessant fantasiverden inspirert av kolonitiden og barokken.

Handlingen foregår på ei nyoppdaget øy inspirert av Amerika, der flere europeiske stormakter gjør sitt beste for å karre til seg så mye som mulig. Men her møter de ikke bare indianere og utemmet villmark, men også magi og mystiske monstre. I starten virker det som det er en rolig situasjon på øya, men gradvis øker spenningen mellom lokalbefolkningen og nybyggerne.

Vi loves å få utforske en intrikat verden med intrikat kommunikasjon, stor frihet (der oppdrag skal kunne løses ved hjelp av diplomati eller lureri i tillegg til kamp), og både små og store valg som påvirker verden rundt deg. Ellers er det dessverre ikke så mye informasjon tilgjengelig her, annet enn en kul teaser:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.