Project Cars 2 er offisielt avduket

Med en ny og temmelig lekker trailer som blant annet viser spillets dynamiske værsystem.

For en stund siden dukket det opp en lekket trailer fra Project Cars 2, men utvikleren Slightly Mad Studios lot seg ikke lokke til en offisiell avsløring av spillet. Nå har denne kommet, med en helt ny trailer, og i likhet med den første ser det temmelig lekkert ut.

Dynamisk vær

En av tingene traileren viser er det dynamiske værsystemet i spillet, og vi ser blant annet hvordan samme bane ser ut om sommeren og på vinteren. Systemet kalles Livetrack 3.0, og sørger ikke bare for spektakulær grafikk, men sikrer også at underlaget og dekkene oppfører seg realistisk både med tanke på veigrep og slitasje.

Rent teknisk loves vi 170 biler og over 60 baner, støtte for VR fra starten av og, om du er av den søkkrike typen, støtte for 12K-oppløsning. Det betyr med andre ord at du må ha tre 4K-monitorer satt opp ved siden av hverandre.

Ellers ser vi at spillet vil by på isracing (som faktisk er den eldste motorsporten i Skandinavia, og det første bilracet i Norge var et israce … som riktignok ble avlyst fordi det kom alt for mange folk), og som vi så av den lekkede traileren virker det også som spillet får en god porsjon rallycross (et av filnavnene avslører dessuten at den norske banen på Hell blir en del av spillet).

Trailerne viser selvsagt også alt det vanlige snadderet – det blir åpenbart mange valgmuligheter her. Lanseringen finner sted sent i 2017, og spillet kommer til PC, Xbox One og PS4. Her er begge trailerne – den offisielle og ferske først, og den lekkede under:

Og:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.