Utforsk en fremmed planet i indie-spillet Phoning Home

I nylanserte Phoning Home har du krasjlandet på en planet full av farer. Og en sprø robot ved navn ANI.

Phoning Home er et åpen verden-spill der du får rollen som en robot som har krasjlandet på en fremmed planet. Her må du samarbeide med den kunstige intelligensen til skipet ditt og en halvgal robot ved navn ANI, for å finne en måte å rømme fra planeten på.

Spillet skal by på en blanding av utforsking, gåter og action, og skilter med store, åpne miljøer som består av alt fra glohete ørkenområder til snødekte fjell. Du vil ofte oppleve at været på planeten ikke spiller på lag, så det lønner seg å være forsiktig. Underveis kan du finne ressurser som du kan bruke til å skape hjelpemidlene du trenger for å overleve.

Phoning Home ble lansert denne uken, og kan kjøpes på GOG og Steam. Det ser ut til å ha fått en rimelig positiv mottakelse så langt. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.