Skap avanserte roboter fra bunnen av

Etter flere års utvikling er robotdesign og -programmeringsspillet Logicbots ute.

Logicbots er et hjernetrimspill der du må designe, bygge og programmere dine egne roboter. Hvert oppdrag gir deg et visst mål eller spesifikke instruksjoner, og poenget er å sette sammen en robot som kan fullføre det du blir bedt om. Noen roboter kan styres av deg, andre ganger må de være autonome.

Varierte oppgaver

Jeg kjenner allerede panikken sette inn.
Jeg kjenner allerede panikken sette inn.

Du starter ved å sette sammen roboten ved hjelp av et utvalg deler, og så må du programmere den ved å designe kretskort, slik at den gjør det den skal. Det er neppe like avansert som det de driver med hos MIT, men sikkert ikke helt enkelt, heller. Heldigvis har spillet fem omfattende øvingsoppdrag.

I tillegg til 40 brett med unike utfordringer, har spillet en sandkassemodus som du kan bruke til å leke deg med systemene, samt muligheten til å designe dine egne nivåer. Steam Workshop er også integrert.

Logicbots har vært under utvikling i en evighet, og hadde en vellykket Kickstarter-kampanje i 2013. Det har vært i «early access» en stund, men nå er det altså endelig ferdig. Av 52 brukeranmeldelser på Steam er bare tre negative, og alle disse er fra «early access»-perioden, så dette virker solid. Ta en titt på traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.