Husker du de gamle King’s Quest-spillene?

Folkene bak Heroine’s Quest jobber med en forbedret utgave av det King’s Quest-inspirerte eventyret A Tale of Two Kingdoms.

Indie-utvikleren Crystal Shard gjorde seg bemerket med det Quest for Glory-aktige Heroine’s Quest for et par år siden, og nå er de tilbake med et nytt prosjekt. Denne gangen er det snakk om en forbedret utgave av et spill de lagde så langt tilbake som i 2007, nemlig A Tale of Two Kingdoms.

Pek og klikk med pikselgrafikk

Dette King’s Quest-inspirerte eventyrspillet foregår i en fantasiverden der det eldgamle kongeriket Theylinn trues av både ytre og indre fiender, og sjansene er store for at det trengs en eventyrspillhelt for å rydde opp i sakene. Verden skal være inspirert av keltisk mytologi og eventyr, og vi loves massevis av sideoppdrag og ulike måter å komme seg gjennom spillet på.

Nyversjonen vil skilte med en ny introduksjon, grafiske oppdateringer og profesjonelt stemmeskuespill. Om du syntes dette virker kult, kan du gi spillet din stemme på Greenlight. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.