The Videokid er (nesten) Paperboy med voxel-grafikk

Nytt spill inspirert av den populære åttitallsklassikeren.

Arkadespillet Paperboy kom til en mengde plattformer på åttitallet, og er et av de spillene som nesten alltid dukker opp når folk mimrer om favorittene sine fra den tiden.

Fra avisbud til … Marty McFly?

Paperboy ga deg rollen som et avisbud på sykkel, som måtte levere aviser så raskt som mulig mens du unngikk alle de mange farene som var vanlige å møte på veien og i normale nabolag på åttitallet (og, okay, kanskje noen til). I tillegg til at spillet var temmelig moro i seg selv, var nok de mange mulighetene til å gjøre hærverk med avisene dine med på å sikre at spillet ble ekstra populært.

Jeg er usikker på om det er mulig å bli mer «åttitalls» enn originale Paperboy var, men The Videokid gjør et godt forsøk. Det har samme synsvinkel og konsept som Paperboy, men bytter ut avisbudet med en Marty McFly-kloning, den gamle sykkelen med et skateboard og den gamle pikselgrafikken med voxel-grafikk.

Men i motsetning til Paperboy, ser det ikke ut som du kan styre bevegelsene til figuren din helt nøyaktig. I stedet hopper du tilsynelatende mellom ulike «filer» på banen, litt som i for eksempel det gamle Nintendo-spillet Excitebike (og en rekke moderne mobilspill). The Videokid er uansett ute på Steam og mobile plattformer. Her er en trailer:

En kommentar om “The Videokid er (nesten) Paperboy med voxel-grafikk”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.