Dette eventyrspillet starter med at du dør

I Caligo havner du i en fascinerende underverden.

Caligo starter med at du akkurat har dødd. Hvordan du døde er ikke så viktig, men det som visstnok er viktig, er hva du svarer på et spørsmål du kommer til å bli stilt. Nå må du utforske en åpen og merkverdig verden for å finne den informasjonen du trenger for å gi et gjennomtenkt svar. Tror jeg.

Ser fascinerende ut

Uh, hei?
Uh, hei?

Caligo er i alle fall et førstepersons utforskingseventyr satt til en tilværelse etter døden, der du vil få besøke unike steder og treffe like unike figurer, hver med sin egen historie. Vi loves et spill som stiller mange vanskelige spørsmål, uten at det nødvendigvis er riktige og gale svar for dem.

Som du skjønner, er Caligo et spill av den typen som er litt vrient å snakke om uten å faktisk ha prøvd det, men det ser i alle fall rimelig interessant ut, og stemningen fra traileren som du ser under, gjør at jeg tenke litt på The Void fra russiske Ice-Pick Lodge. Dette ser riktignok ikke like knusende mørkt ut, men det virker som en fascinerende opplevelse.

Du kan stemme på Caligo på Steam Greenlight, om du vil hjelpe spillet å få lansering på Steam før Greenlight legges ned.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.