Brutal action med fugleperspektiv

Redeemer er et actionspill av den gamle skolen, men med moderne presentasjon.

Etter et langt liv med dreping, utpressing og til og med tortur på oppdrag for en av verdens ledende våpenfabrikanter (forhåpentligvis ikke Kongsberg-gruppen!), havnet Vasily til slutt på drapslisten til sin egen arbeidsgiver. Han klarte å rømme til et kloster, der han har brukt 20 år på å nytteløst forsøke å glemme fortiden, når den nå innhenter ham.

Dette er brannfarlig, og uvettig lek med ild straffes ... med døden!
Dette er brannfarlig, og uvettig lek med ild straffes … med døden!

Ikke akkurat Hitman

Dermed er det tid for å hente frem gamle kunster igjen, ved hjelp av et bredt spekter våpen og andre, mer fantasifulle, metoder. Du kan benytte deg av både nærkamp og kamp med skytevåpen, og du kan også utnytte miljøene for å ta knekken på de mange fiendene. Spillet bruker det gode, gamle fugleperspektivet, men ellers er det ikke mye retropreg over grafikken.

Om enspillerkampanjen ikke byr på nok dreping og banking, kan du også spille i en arenamodus der du møter endeløse horder av fiender.

Redeemer skal etter planen lanseres i løpet av våren, og kommer kun til PC. Til gjengjeld kan du velge om du vil kjøpe det på GOG eller Steam. Her er en trailer:

Utviklingen foregår hos polske Sobaka, og det er Gambitious som gir spillet ut.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.