Retrospill for cirka 80 000 kroner har kommet til rette

Gode nyheter for amerikansk spillarkivist, som fryktet at pakken var stjålet.

I de siste ukene har en amerikansk samleren og spillarkivist som kaller seg Byuu fått mye oppmerksomhet, etter at en pakke med retrospill han fikk tilsendt for å digitalisere ble borte i posten. Spillene i pakken hadde ifølge Byuu selv en samlet verdi på cirka 80 000 kroner (10 000 dollar), og mange av spillene var svært sjeldne.

Lykkelig slutt for samleren

Byuu opplevde det amerikanske postvesenet som veldig vanskelige å få hjelp fra, og håpet at ved å gå ut med problemet offentlig, ville de forhåpentligvis prioritere saken litt mer. Det ser ut til å ha fungert, for etter mye om og men har han nå fått pakken sin.

Da den ble lokalisert hadde den allerede blitt sendt til et postsenter i Atlanta, som visstnok er siste stopp før postvesenet legger bortkomne pakker ut til auksjon. Kundeservice-medarbeideren som Byuu snakket med skal ha hatt kjennskap til saken, så Byuu mistenker at all oppmerksomheten han fikk var hovedgrunnen til at saken løste seg.

Byuu jobber med å lage en komplett digital samling av spill utgitt i PAL-regionen. Spillene i pakken ble lånt ham fra en tysk samler, og skal derfor sendes tilbake når de er ferdig digitalisert. Du kan lese hele historien på nettstedet hans.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.