Nok et nittitallseventyr fra Sierra er ute på GOG

Husker du The Adventures of Willy Beamish?

GOG har gjort en god jobb med å tette igjen hull i Sierra-sortimentet sitt i de siste månedene, og i dag har de lagt ut nok et eventyrspill fra den kjente utgiveren på butikken sin. Det er The Adventures of Willy Beamish, som i likhet med flesteparten av de øvrige Sierra-utgivelsene i det siste ikke har vært tilgjengelig lovlig på nettet før nå.

Rare greier

Hm...
Hm…

The Adventures of Willy Beamish er et rimelig surrealistisk eventyr der hovedpersonen er en ni år gammel gutt, som har en Bart Simpson-aktig trang til å både skape og havne i trøbbel.

Utfordringene du møter i spillet inkluderer «de nevrotiske jappe-foreldrene dine, lærere dyttet over kanten, spøkelset til bestefaren din, barnevakten fra Helvete, en frosk på steroider og et komplott der målet er å sprenge byens kloakksystem». En vanlig dag på skolen, altså.

The Adventures of Willy Beamish ble egentlig ikke laget av Sierra selv, men av Dynamix (som Sierra på dette tidspunktet hadde kjøpt opp). Dynamix lagde faktisk flere eventyrspill, slik som Heart of China og Rise of the Dragon, og vi kan jo håpe at disse også er på vei til GOG.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.