Kamp og basebygging i nytt turbasert strategispill

Codex of Victory kommer fra skaperne av Fantasy Wars, Majesty 2 og Warlock-spillene. Den ferdige utgaven lanseres straks.

Vi er alltid klar for litt turbasert strategi her på Spillhistorie.no, spesielt når utviklerne slenger inn noen heksagoner i tillegg. Nå har den russiske utgiveren 1C Company annonsert at Codex of Victory, fra Ino-Co, skal lanseres den 16. mars.

Hvis du nå tenker at «hei, dette har jeg jo hørt om før», så er det sannsynligvis helt riktig – spillet har nemlig vært i «early access» siden i fjor sommer. Det koster 100 kroner på Steam.

Basebygging.
Basebygging.

Science fiction-strategi

Codex of Victory foregår i en fremtid der menneskeheten hersker over to dusin planeter i samme klasse som Jorden, men der vi tydeligvis har gått tilbake til føydalismen. Samtidig har vi klart å lage kyborger, og disse har naturligvis bestemt seg for å gjøre opprør. Nå utkjempes en stor krig over disse planetene, og her kommer du inn i bildet.

Spillet ser ut til å hente litt inspirasjon fra XCOM-serien, der det lar deg bygge og utvide en underjordisk base hvor du får konstruere fabrikker, forskningssentre, laboratorier og så videre. Denne delen av spillet foregår i sanntid, og det er når du går i kamp med enhetene du har laget at spillet går over i turbasert modus. Totalt er det over 25 typer enheter, men alle kan skreddersys ved hjelp av oppgraderinger og ekstramoduler.

Vi loves en enspillerkampanje på cirka 20 timer, flerspiller over nettet, samt tilfeldig genererte brett å spille på. Her er en fersk trailer:

En kommentar om “Kamp og basebygging i nytt turbasert strategispill”

  1. Jaså ja, lurer på om dette spillet også skal være ren klone av et gammelt et slik som Fantasy Wars var av Fantasy General!

    Videoen minner meg mest om at jeg ennå ikke har spilt Battle Worlds: Kronos tysker-saken da, må jammen få gjort det snart.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.