Nok en japansk kultutvikler har oppdaget Steam

Spike Chunsoft bringer oss nytt Fire Pro Wrestling, samt mer snadder.

Med unntak av et par rimelig sløve wrestlingspill på Commodore 64, har jeg veldig lite erfaring med spill om den populære underholdningsformen (selv om jeg fulgte nøye med på slutten av nittitallet). Jeg hører imidlertid at Fire Pro Wrestling fra japanske Spike Chunsoft skal være en slager innenfor sjangeren, og nå kommer det et nytt spill i serien.

Dette lanseres via Spike Chunsofts nye divisjon der de skal spesialisere seg på å bringe spill til Europa og USA – og som seg hør og bør, med tanke på hvor mye suksess japanske utviklere har hatt på Steam i det siste (inkludert dem selv, med Danganronpa-serien), blir Valves distribusjonsplattform viktig for strategien fremover.

Fire Pro Wrestling World får tidliglansering til sommeren, og skal komme til PlayStation 4 i tillegg til Steam. Vi loves oppdatert grafikk, ny funksjonalitet og avanserte flerspillermuligheter. Det er nok en gang Tomoyuki Matsumoto som leder utviklingen.

Mye annet

I samme slengen har Spike Chunsoft annonsert PC—dato for Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls (27. juli), og et eventyrspill ved navn Zero Escape: The Nonary Games, som inkluderer en nyversjon av Nine Hours, Nine Persons og Nine Doors (999), samt en oppfølger til sistnevnte ved navn Vrtue’s Last Stand. Denne pakken kommer på PC allerede 24. mars.

Sist ut røper de at eventyret 428: Shibuya Scramble kommer til PS4 og PC tidlig i 2018. Dette skal være en japansk kultklassiker.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.