Kingsway er et rollespill laget som et operativsystem

Bekjemp popup-monstre og lagre skattene du plyndrer i ei filmappe.

Kingsway virker som et rollespill litt utenom det vanlige – grensesnittet er formet som et grafisk operativsystem, der ryggsekken din er ei filmappe, oppdrag er e-poster og fiender er popup-vinduer som du må bli kvitt. Du kan skreddersy det hele som du vil, slik du ville kunne gjøre med et ekte operativsystem. Ta en titt på videoen under for å se hvordan det fungerer.

Utover det spesielle konseptet, er skrytelista rimelig typisk for et rollespill – velg mellom forskjellige figurtyper, utforsk et land fullt av monstre, velg om du skal være god eller slem, og så videre. Spillet foregår i en tilfeldig skapt verden, som er forskjellig hver gang du spiller. Kingsway kommer til PC i sommer, og det gis ut av Adult Swim Games.

Grensesnittet minnet meg forresten litt om de innovative eventyrspillene fra Icom Simulations – Deja Vu, Uninvited, Shadowgate og så videre. Kanskje Kingsway ikke hadde sett så uvanlig ut i dag om de hadde fått større innflytelse?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.