Mount & Blade 2 ser rimelig flott ut

PC Gamer har fått hendene i noen nye skjermbilder fra det kommende spillet.

Mount & Blade 2: Bannerlord har vært under utvikling i det som føles som evigheter, men nå og da dukker det opp nye livstegn fra den svært etterlengtede oppfølgeren. I dag har vi fått et slikt, nemlig en håndfull skjermbilder publisert på nettstedet til PC Gamer – som også reklamerer for en svær sniktitt på spillet i sitt neste nummer.

Hva er det han ser på, tro?
Hva er det han ser på, tro?

Det er selvsagt begrenset hvor mye slike skjermbilder forteller oss om kvaliteten på det endelige spillet, men det ser i alle fall veldig pent ut – og rimelig variert, i tillegg. Jeg skal ikke grabbe alle bildene fra PC Gamer, så dere får besøke dem for å se hele galleriet.

Ambisiøs oppfølger

Mount & Blade 2 ser ut til å videreutvikle alle de tingene som var kule med originalen, og skilter med nyheter som et avansert økonomisystem, skikkelig diplomati, og muligheten til å skape egne våpen som skal oppføre seg realistisk i kamp.

For de som ikke kjenner til Mount & Blade, så er det altså et fortsatt ganske unikt åpen verden-spill der du får rollen som en eventyrer i et landområde inspirert av Europa og Midtøsten i middelalderen. Spillet er svært fritt, og du kan bli alt fra gladiatorkjempe til en mektig hærfører.

For å finne ut mer, kan du jo ta en titt på min anmeldelse av Mount & Blade på Gamer.no. Skulle det friste, og du ikke klarer å vente på Mount & Blade 2 (som vi fortsatt ikke vet når kommer), er Mount & Blade: Warband versjonen jeg anbefaler.

 

En kommentar om “Mount & Blade 2 ser rimelig flott ut”

  1. Bare tre år til eller noe? Tar sin tid!

    Ikke at jeg klager da, jeg så at versjon 3.8 av Prophesy of Pendor var ute så tenkte starte på nytt i den! En ny omgang med The Last Days frister også da, kanskje som frekkas denne gangen. Men alt det er avhengig av at jeg klarer å frigjøre meg fra Battle Brothers først! :p

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.