I Rain World styrer du en sneglekatt

Nå er endelig det etterlengtede indie-spillet klart for lansering.

Det begynner å bli en stund siden de første imponerende glimtene fra plattformspillet Rain World dukket opp, men nå er spillet endelig klart for utgivelse. Lanseringsdatoen er satt til 28. mars, og spillet kommer til PC og PS4.

Sneglekatten din har blitt separert fra familien. Det betyr trøbbel i Rain World.
Sneglekatten din har blitt separert fra familien. Det betyr trøbbel i Rain World.

Finn familien din

I Rain World spiller du en sneglekatt, som er et av mange merkelige vesener som befolker en ruinene til en eldgammel sivilisasjon i en postapokalyptisk verden. I denne verdenen er du en del av et omfattende økosystem, der det meste er et potensielt bytte for noe annet. Du er ikke spesielt høyt oppe på næringskjeden, og må stort sett benytte deg av andre midler enn makt for å overleve.

Spillet benytter et dynamisk animasjonssystem som sikrer glatte og «realistiske» bevegelser for både sneglekatten og de andre vesenene i spillets regntunge verden, som forøvrig skal bestå av over 1600 rom (noe jeg ærlig talt syntes virker som litt mye, og som minner litt om skrytelista til enkelte teksteventyr på åttitallet).

Her er en fersk trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.