Wonder Boy: The Dragon’s Trap virker imponerende

Nå har nyversjonen fått dato. Har du sett hvordan du kan hoppe mellom ny og gammel grafikk i spillet?

Det er ikke alltid nyversjoner av klassiske spill helt klarer å fange stemningen fra originalene, og ofte får de kritikk for at man ikke har lagt like mye arbeid i presentasjonen som man burde. Den kommende nyversjonen av Wonder Boy III: The Dragon’s Trap ser imidlertid ut til å ha unngått begge de problemene.

Det ser flott ut.
Det ser flott ut.

Wonder Boy Switch

For det første, ser den nye grafikken veldig forseggjort og flott ut, og for det andre kan du når som helst velge å hoppe over i retromodus med klassisk grafikk og lyd. Dette gjøres uten noen pauser i spillet, og det påvirker heller ikke spillmekanismene. Ta en titt på traileren nederst – det er ganske kult, egentlig.

Utviklerne har også gjort en annen kul ting, nemlig å sikre at lagrepassordene dine fra originalspillet fortsatt fungerer i nyversjonen, så det er bare å lete opp de gamle notatblokkene for å finne kodene dine.

Nå har Wonder Boy: The Dragon’s Trap fått lanseringsdato. Det er 18. april for PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch. Merkelig nok, er PC-versjonen utsatt noe, uten at utviklerne sier noe annet enn at de jobber med saken. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.