Battle Brothers får endelig dato

Led din egen gruppe med leiesoldater i det som ser ut til å bli et skikkelig godt spill.

Etter to år i «early access», er strategispillet Battle Brothers klart for endelig lansering. Den ferdige versjonen kommer 24. mars, og skal jeg stole på smarte folk jeg har hørt fra (les: to av Spillhistories faste lesere), blir dette noe ganske spesielt.

Middelalderske leiesoldater

I Battle Brothers leder du en gruppe leiesoldater i en middelaldersk fantasiverden. Spillet kombinerer strategispill og rollespill, og lar deg utforske et dynamisk verdenskart på jakt etter muligheter til å tjene penger og ære. Hver soldat i gruppen din har sine egne individuelle egenskaper, som naturligvis kan forbedres ettersom de får erfaring.

Utforsking foregår på et verdenskart, mens kamp foregår i en taktisk, turbasert modus.

Utviklerne i tyske Overhype Studios forteller at de har hentet inspirasjon fra klassikere som UFO: Enemy Unknown, Jagged Alliance, Warhammer: Shadow of the Horned Rat og Mount & Blade, og hvis ikke dette er en interessant samling spill å la seg inspirere av, vet ikke jeg. Trailer:

(om du ikke stoler på Spillhistorie-leserne, kan du forresten ta en titt på brukeranmeldelsene på Steam)

3 kommentarer om “Battle Brothers får endelig dato”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.