Norsk romstrategispill søker Greenlight-støtte

Age of Space lar deg delta i store romslag, der din rolle ikke er å styre skipene direkte.

Norske Anders Langmaack Lindås jobber med et interessant romstrategispill som heter Age of Space. Nå håper han å få spillet gjennom Steams Greenlight-system før det legges ned, og trenger stemmer.

Romstrategi i sanntid

Verdensrommet er mørkt.
Verdensrommet er mørkt.

I Age of Space får du ta del i store romslag. Spillet fungerer i sanntid, men det er ikke et typisk sanntidsstrategispill der du detaljstyrer styrkene dine. I stedet må du bestemme hva slags mineraler som skal utvides fra asteroidene, samt skreddersy skipene dine med ulike typer våpen og moduler. Du kan kun ta med deg et visst antall konfigurasjoner inn i hvert slag.

I følge Lindås er poenget å til en hver tid utvinne de riktige mineralene og bygge de riktige skipene med de riktige konfigurasjonene, slik at du kan kontre det motstanderen gjør.

Han lover både flerspiller og en enspillerkampanje, og snakker også om en egen VR-modus. I tillegg skal spillet være lett å lære, men ha rikelig med dybde ettersom det finnes mange ulike typer flåtekomposisjoner som kan lede til seier.

Det er ikke klart når Age of Space skal være ferdigutviklet, men utvikleren er klar på at det trenger en god del mer arbeid, spesielt med tanke på grensesnittet og innhold. Her er noen videoer fra Greenlight-siden:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.