Vikingrollespill nærmer seg ferdigstillelse

The Great Whale Road beskrives som et historiedrevet rollespill med turbasert kamp.

Rollespillet The Great Whale Road gir deg kontroll over en gjeng med vikinger som reiser ut fra øya Úlfarrsted utenfor Danmark, for å drive med handel og røveri. Spillet ser ut til å hente litt inspirasjon fra The Banner Saga, og byr på en kombinasjon av interaktiv historiefortelling og taktisk kamp, med håndtegnet grafikk.

Turbasert kamp.
Turbasert kamp.

Sommer og vinter

Spillet er delt i to, med en vintersesong der du må planlegge og forvalte ressurser, og en sommersesong der du må reise rundt med skipet ditt for å besøke byer og landsbyer. Hvert år får gruppen din dessuten et oppdrag som må løses.

The Great Whale Road har vært i «early access» en stund, og har fått en rimelig positiv mottakelse av spillerne på Steam. Nå har de spanske utviklerne i Sunburned Games annonsert at den ferdige versjonen er rett rundt hjørnet – den skal lanseres den 30. mars.

I denne forbindelsen har de også lagt ut en ny trailer fra spillet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.