Nå er Train Simulator-skapernes nye togsimulator lansert

Men Train Sim World: CSX Heavy Haul har ikke fått en udelt positiv mottakelse.

Dovetail Games har nå lansert Train Sim World: CSX Heavy Haul på Steam. Det er en førstepersons togsimulator der du får kjøre tunge godstog på en jernbanestrekning i USA som kalles Sand Patch Grade. Simulatoren kjører på Unreal Engine 4, og skal bruke ekte data for å gjenskape spillets tre lokomotiver i detalj.

Men hvordan får jeg toget til å tute?!?
Men hvordan får jeg toget til å tute?!?

Seks scenarier

CSX Heavy Haul kommer med seks forskjellige scenarier, samt en ny modus som gjenskaper virkelighetens togtabeller på strekningen. Om du trenger litt opplæring før du setter deg bak spakene, har det syv forskjellige øvingsoppdrag.

Du får kjøre banen både om sommeren og vinteren, og i ulike værforhold. Og du er ikke låst til førerhuset (eller hva de kaller det på tog), men kan bevege deg fritt som i et vanlig førstepersonsspill.

For Dovetail Games representerer dette spillet en ny start – Train Simulator-spillene har blitt stadig mer utdaterte, og det var nødvendig med en ny spillmotor og nye systemer. Men uheldigvis ser det ut som noen av problemene fra tidligere spill har blitt med, og brukeranmeldelsene klager spesielt over at optimaliseringen er alt for dårlig.

Ellers må jeg innrømme at jeg syntes 270 kroner for én jernbanestrekning og tre lokomotiver er litt i overkant, men det er vel ikke så langt unna hva vi er vant med fra Dovetail Games. Her er en trailer med mye fokus på en skitten mann:

Det ser jo ganske pent ut, om vi ignorerer mannen.

En kommentar om “Nå er Train Simulator-skapernes nye togsimulator lansert”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.