Sonic Mania er utsatt

Men her er en ny trailer fra det kommende 2D-plattformspillet.

Sonic Mania er et nytt plattformspill laget i stil med de klassiske Sonic-spillene fra tidlig på nittitallet. Spillet utvikles av Christian Whitehead, Headcannon og PadogaWest Games, og skal inneholde både helt nye verdener og nyoppussede versjoner av gamle verdener. Du kan spille som Sonic, Tails og Knuckles.

Vårlanseringen er droppet

Opprinnelig var planen at Sonic Mania skulle lanseres om ganske kort tid, men nå har det blitt utsatt til sommeren. Sega går ikke i detalj om hvorfor, og sier bare at de trenger mer tid på utviklingen. Det er jo strengt tatt rimelig uvanlig at spill kommer når de skal, så vi trenger vel neppe noen videre forklaring.

Som et plaster på såret, eller ekstra kilde til ergrelse over utsettelsen (alt etter hva du føler), har de gitt ut en trailer der de viser hvordan spillets Flying Battery-sone tar seg ut. Her har du den:

Sonic Mania kommer til Xbox One, PlayStation 4, PC og Switch.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.