Nå kan du skaffe deg verdens lengste spillbroderi

Har du god veggplass?

For noen år siden fant svenske Elsa Olsson på at hun ville lage et broderi som dekket hele det første brettet i Super Mario Bros., der hver piksel representeres av ett korstegn. Det tok henne tre år å gjøre ferdig jobben, og det endelige resultatet ble 6,2 meter langt og 40 cm høyt. I ettertid har broderiet vært på utstilling flere steder i Sverige.

Nå har hun funnet ut at hun vil selge verket sitt, på auksjonsnettstedet Tradera. Internasjonale bud aksepteres, og for øyeblikket ligger prisen på 8000 svenske kroner. Det er mindre enn minimumsprisen. Om hun får solgt broderiet sitt, skal hun bruke pengene til å «kjøpe katter og brodere 3000 graner».

Hvis du lurer på hvordan broderiet ble laget, kan du lese arbeidsbloggen hennes, eller se denne videoen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.