Bygg og driv ditt eget akvarium

Med strategispillet Megaquarium kan du gi Akvariet i Bergen konkurranse.

Skaperen av Big Pharma (les mine inntrykk) har annonsert sitt neste spill, Megaquarium. I dette spillet skal du bygge ditt eget Akvarium, som må optimaliseres slik at de besøkende får en god opplevelse, samtidig som dine ansatte lett kan komme dit de skal. Det er to noen ganger motstridende mål, som gjøres enda vanskeligere av at du har svært begrenset byggeplass.

Hold øye med fiskene.
Hold øye med fiskene.

Frisk som en (lykkelig) fisk

Fiskene og de andre dyrene som lever i vanntankene dine trenger også å tas vare på, og hvis de har det godt vil de vokse og dermed gi bonuser. Du kan dessuten innrede de ulike tankene deres selv, og sørge for at omgivelsene deres passer. Det er selvsagt også viktig å vite hvilke dyr som går godt sammen, og hvilke kombinasjoner som ender i blod og gørr.

Megaquarium skal etter planen lanseres i løpet av første kvartal 2018, og kommer til PC, Mac og Linux. Det ser ut som utvikler Twice Circled skal stå for utgivelsen selv, denne gangen. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.