Detaljer om Civilization VIs fjerde mini-utvidelse avslørt

En mini-ekspansjon med to nye sivilisasjoner er på vei.

Sid Meier’s Civilization VI har vært en stor suksess for utvikler Firaxis og utgiver 2K Games. Siden lanseringen i fjor høst har spillet fått tre nedlastbare mini-ekspansjoner, og nå er en fjerde i horisonten. Denne mini-utvidelsen vil inneholde to nye sivilisasjoner, og sannsynligvis også et scenario – slik tidligere mini-utvidelser for spillet har fått.

De to nye sivilisasjonene er henholdsvis Makedonia, ledet av Alexander den Store, og Persia, ledet av Cyrus II. Det skal derfor ikke så mye fantasi og historisk kunnskap til for å gjette på at et eventuelt tilhørende scenario vil involvere Alexander den Stores erobring av den kjente verden.

Persia

Persias unike enhet er «the Immortal», en infanterienhet utstyrt med pil og bue, som erstatter enheten «Swordsman» i spillet. Cyrus II gir spilleren mindre diplomatiske problemer med andre sivilisasjoner når krig erklæres, i tillegg til at enhetene til Persia får et ekstra bevegelsespoeng ved starten av en krig. Persias unike egenskap i spillet er at de får en gratis handelsrute når den sosiale teknologien politisk filosofi utforskes, i tillegg til at alle interne handelsruter får noen ekstra bonuser. Persia kan også bygge en unik forbedring av kartet; Pairidaeza, som gir kultur, gull og ekstra appell for bosetning til området det bygges på.

Makedonia

Makedonias unike enhet er en «Hypaspist», en infanterienhet som erstatter enheten «Swordsman» i spillet. Alexander den Store gir Makedonia mindre effekt av krigstretthet, slik at sivilisasjonen kan krige lenger før folket går lei. Han gir også tilgang til en ekstra unik enhet, «Hetairoi» – en kavalerienhet som starter med en gratis, valgfri oppgradering. Makedonias unike egenskap er at hver gang en fiendeby erobres, gis en bonus avhengig av hvilke distrikter som er bygd i byen. Makedonia kan også bygge en unik bygning, som gir en bonus til vitenskap hver gang en militærenhet bygges i byen.

Det er ennå ikke annonsert pris eller utgivelsesdato for den kommende mini-utvidelsen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.