Nå har Endless Space 2 fått flerspiller

Og en ny, spillbar fraksjon.

Franske Amplitude jobber fortsatt med romstrategispillet Endless Space 2, og nå har tidligversjonen som er i salg på Steams «early access»-tjeneste fått en stor oppdatering. Denne legger til både flerspiller og en helt ny, spillbar fraksjon ved navn Riftborn.

Besøk fra en annen dimensjon

Klassisk romstrategi.
Klassisk romstrategi.

Riftborn-fraksjonen har ikke tidligere vært en del av Endless-universet, men på grunn av en rift i tid og rom, har deres eget univers blitt korrumpert. Deres eneste valg var å flykte til Endless-universet, der de strengt tatt ikke har lyst til å være. Målet deres ser ut til å være å finne en måte å reparere sitt eget univers på, og for å oppnå dette har de skapt et rent industrialistisk samfunn.

Spillmessig har de også den fordelen at de kan aktivere «tidsbobler» rundt hele solsystemer, for å få tiden til å gå langsommere eller raskere inni disse. Det høres jo ut som en ganske interessant egenskap.

Utover flerspiller og Riftborn-fraksjonen, har oppdateringen mange andre nyheter og endringer, og du kan lese hele oppdateringsloggen på Steam. Her er en trailer for Riftborn-fraksjonen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.