Uvitenhet ødelegger liv i Majotori

Dette er et historiedrevet spørrespill – svar rett, og noe fint skjer. Svar feil, og … folk dør.

Hvis du ønsker noe hardt nok, kommer det ei heks ved navn Lariat og gir deg muligheten til å få det du ønsker, hvis du klarer å svare rett på noen spørsmål. Men hvis du svarer feil, vil konsekvensene være ganske kjipe. Typisk så kjipe at noen dør.

Dette er konseptet i spørrespillet Majotori, som er ute på mobile plattformer og Steam nå. Spillet har over 25 forskjellige figurer, med over 50 forskjellige historier som utvikler seg basert på om du svarer riktig eller feil på de over 1000 spørsmålene i spillet (se hvor mange tall jeg fikk inn i den setningen!).

Spørsmålene i spillet handler om ting som TV-serier, dataspill og anime, så hvis jeg skulle finne på å spille dette spillet tror jeg ganske mange liv hadde gått tapt. Men det ser i alle fall artig ut!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.