Nyheter på Nintendo Switch eShop – Uke 13

Vi gir deg oversikten over hvilke godbiter du kan finne på nettbutikken til Nintendo Switch denne uken.

Nintendo Switch har vært ute snart en måned nå, og mange har kanskje begynt å nærme seg slutten på The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Min kone og jeg deler på spillet (skjønt hun spiller mest og er desidert bedre enn meg!), og har spilt rundt 230 timer mellom oss nå. Det er snart på tide å ta Ganon tror jeg! Om du er gått lei av Zelda, eller har fullført spillet, finnes det flere spill til konsollen, blant annet flere NeoGeo- og indiespill. Og det er kommet flere denne uken. Hver uke fra torsdag og utover lanseres det små – og noen ganger store – spill til konsollen.

Denne uken kom det to spill til Switch sin eShop, et NeoGeo-spill og et indiespill. I tillegg venter vi på ytterligere to spill, som ikke står i listen over kommende spill på eShoppen, men som har foreløpig lanseringsdato «mars 2017». Og den måneden er jo snart forbi. At disse spillene ikke står i eShoppens oversikt betyr ikke at de ikke kommer, for ukens NeoGeo-spill sto heller ikke der før det ble lansert i går. Men før vi ser på de usikre spillene, la oss se på de som er kommet!

Snake Pass

Snake Pass er en puzzle-plattformer utviklet og utgitt av Sumo Digital. Spillet er lansert til flere plattformer i tillegg til Switch, nemlig PlayStation 4, Xbox One og Windows. Spillets musikk er laget av smått legendariske David Wise, kjent fra Rare og med spill som Donkey Kong Country og Battletoads. Faktisk var han Rares eneste musiker inntil 1994 og har en imponerende liste spill på CV-en.

Pris: 160 kr

ACA NeoGeo Metal Slug

NeoGeo-spillet Metal Slug er en såkalt «run and gun» utviklet av Nazca Corporation og utgitt av SNK til deres konsoll i 1996. Plottet i spillet er at verden er tatt over av en ond general, og du er den frie verdens siste håp. Spillet har et godt rykte og ligger i det øvre sjiktet når det kommer til anmeldelser. Den originale NeoGeo-utgaven ligger på GameRankings med en score på 84,5%,

Pris: 56 kr

Og de usikre…

The Binding of Isaac: Afterbirth+

The Binding of Isaac: Afterbith+ er en frittstående utvidelse til The Binding of Isaac: Rebirth, som kom ut i 2014. Spillet er en roguelike utviklet av Edmund McMillen, og Afterbirth+ er den andre utvidelsen til det som i sin tid var en remake av et Flash-spill McMillen utviklet i 2011 med Florian Himsl. Utvidelsen ble utgitt til Windows i januar og kommer snart til PlayStation 4 og Xbox One. Det er allerede kommet ut i Nord-Amerika og skal etter planen komme ut denne måneden i Europa.

Pris: Ukjent

 

Pocket Rumble

Dette spillet er et fighting-spill utviklet av Cardboard Robot Games og utgitt av Chucklefish Games. Det blir beskrevet i markedsføringen som et strømlinjeformet og nybegynnervennlig 2D-fighterspill inspirert av SNKs klassiske fightere for NeoGeo Pocket Color.

Pris: Ukjent

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.