Slik ser nyversjonen av klassiske Outcast ut

Outcast: Second Contact har fått sin første trailer.

Outcast: Second Contact er en utvidet og modernisert versjon av åpen verden-eventyret Outcast, som ble lansert i 1999. Spillet ble ikke noen kjempesuksess på markedet, men i likhet med for eksempel Planescape: Torment (som også kom det året, og får nyversjon i år), fikk det bedre og bedre rykte etter som tiden gikk.

Skjermbilde fra den nye versjonen.
Skjermbilde fra den nye versjonen.

Unikt åpen verden-eventyr

Handlingen foregår på en klode ved navn Adelpha, som befinner seg i et annet univers. Menneskene har klart å sende en probe til Adelpha, men da denne blir ødelagt av lokalbefolkningen der, får det katastrofale følger. Energien som slippes løs truer nå med å ødelegge jordkloden, og den eneste måten å redde verden vår på, er å sende et team til Adelpha.

Du spiller Cutter Slade, en tidligere elitesoldat som sendes med teamet. Uheldigvis virker det som du er den eneste som overlever, og problemene stopper ikke der. Det viser seg nemlig at befolkningen på Adelpha har sine egne utfordringer å stri med. For å redde Jorden, må du først redde Adelpha.

Nyversjonen kommer til høsten, og lanseres på PC, PS4 og Xbox One. Her er den første traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.