Pizza Tycoon-spillene er ute på Steam også

Etter GOG-lanseringen tidligere i år.

For en liten stund siden dukket Pizza Tycoon 1 og 2 opp på GOG, og nå har begge spillene også blitt relansert på Steam. De koster 40 kroner stykket. I Tyskland het spillene Pizza Connection, og det er også navnet de har tatt på Steam. Det ser ikke ut til at Steam-versjonene bruker «achievements» eller noe slikt.

Her er Steam-sidene: Pizza Connection og Pizza Connection 2.

Pizza og mafia

I Pizza Tycoon-spillene er det altså pizzabransjen man skal tjene penger på. Du må gjøre alt fra å designe nye pizzaer og bygge restauranter til å forhandle med de lokale gangsterne og bruke skitne triks for å sabotere for konkurrentene. Selv om de ser tullete ut (spesielt det første spillet), er de altså kjent som rimelig habile økonomiske strategispill.

Det første spillet kom så langt tilbake som i 1994, og ble gitt ut av Microprose i engelsktalende land, mens det andre kom i 2001. Det er med andre ord rimelig store forskjeller på de to spillene, men konseptet er altså det samme. Begge spillene stammer fra Tyskland, der økonomiske strategispill var svært populære.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.