Frister det med en ny SNES-bok?

Etter suksessen med NES: A Visual Compendium kommer nå oppfølgeren.

Bitmap Books er tilbake med nok en folkefinansieringskampanje for en lovende spillbok. Denne gangen er det SNES som får en «visual compendium», etter at versjonen for NES ble en stor suksess. Dere husker kanskje at Nintendo skapte trøbbel for bokprosjektet, men det gikk greit til slutt.

Et av flere imponerende SNES-spill.
Et av flere imponerende SNES-spill.

300 sider med SNES-godbiter

Den nye boken heter The unofficial SNES Visual Compendium (ordet «unofficial» i tittelen er nok en av tingene som som er gjort for å blidgjøre Nintendo), og formatet er altså det samme som før. Vi kan se frem til svære fargebilder fra over 100 spill, akkompagnert av minianmeldelser. Boka inneholder også informasjon om plattformen og spillutgiverne som var aktive på den.

I tillegg vil det være miniartikler om alt fra spesifikke serier til for eksempel den kjente «Mode 7» grafikkmodusen, samt profesjonelle fotografier av både konsollen selv og mye av det populære tilleggsutstyret som ble lansert for den. Intervjuer med utvalgte spillskapere finner også veien til boka. Totalt vil den ha over 300 sider.

The unofficial SNES Visual Compendium har blitt en umiddelbar suksess på Kickstarter, og har så langt samlet inn nesten tre ganger så mye som beløpet Bitmap Books egentlig ba om. Hvis alt går etter planen, skal den lanseres i november. Boka kommer i to utgaver (med myk og hard rygg), samt i pdf-format.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.